forsiden maren myrene videoene spørsmål

wow, jeg er her igjen!

neida. nå skal jeg ikke gi dere for gode forhåpninger her. jeg har vært bloggefri utrolig lenge nå, og jeg må bare si: det er herlig! føler jeg har mye bedre tid til alt nå. jeg er innom bloggen min litt avogtil. men ikke ofte. og jeg skal bare si at jeg blit utrolig glad for alle dere som sier dere vil jeg skal komme tilbake osv. hvem vet? en dag kommer jeg kanskje tilbake? men jeg må skuffe dere å si, det bli hvertfall ikke enda. jeg savner bloggen veldig, men det er så herlig å ikke blogge.. jeg logget tilfeldig innom bloggen for å prøve en header som jeg ladet til ei jente, bare for å se om den passet liksom. så tok jeg en tur innom statistikken. og jeg ble ganske sjokka over at helt siden jeg har sluttet har det vært rundt 200 unike adresser inne siden jeg sluttet å blogge!? eller denne uken har de kanskje gitt litt op, siden nå var det bare rundt 40 unike hver dag, ikke at ikke det er masse. liksom jeg har ikke blogget på lengre enn en månde, og de er fortsatt inne hver dag for å se om jeg begyner igjen, utrolig koslig!

men ja, det blir ingen blogging enda. la bare inn et innlegg for å si ifra liksom. jeg savner bloggingen så en gang i fremtiden(?) begynner jeg nok igjen skal dere se. men det blir ikke riktig enda, og jeg syntes fortsatt det er koselig med kommentarer som "ikke slutt maren , du er en drit god blogger , leste bloggen din vær gang!" og "MAren jeg har lest din blogg fra starten og det er den BESTE bloggen maren ! Vær så snill og ikke slutt og blogge!"  sånne sånne kommentarer som disse er også koselige da "kan du snart begynne igjen ? :-D er inom bloggen din hver dag for å se om du har begynt igjen !" og "Nå har det gått lang tid! Kan du ikke plis begynne å blogge igjen! :-D"

for å fylle inn med noen bilder i innlegget legger jeg inn noen bilder av meg selv, ikke det at jeg har forandret meg eller noe, men uansett om jeg sluttet å blogge. har jeg jo tatt noen bilder! :-)
rawrrr
haha, grrrrr..
thinkinofyou

så en sang jeg liker veldig godt for tiden. åh, veldig gavmild jeg var idag da!
selvom jeg blogget dette innlegget betyr det ikke at jeg begynner å blogge igjen , ihvertfall ikke enda. følte bare for å gjøre det, siden jeg var innom. forresten er jeg hjemme fra skolen, jeg var på skolen så måtte jeg gå 20 minutter etter skolen var begynt siden jeg avr så svimmel, slapp og vondt i magen. MEN, egentlig er jeg veldig frisk for tiden har vært på skolen hver dag i hvertfall to uker nå! :-)

~kos dere videre ;*
~maren;*

18 kommentarer

Maria

25.nov.2009 kl.11:43

fine bilder :)

KristinaHaugland

25.nov.2009 kl.17:04

Jeg håper du begynner igjen Maren, digger bloggen din !!!!! <33

valmira maqastena

25.nov.2009 kl.23:10

HÅPER DU STARTER ASS:o

<33333333333
Staaaart! Jeg er innom nesten hver dag i håp om at du har blogget :( <3

helenekk

27.nov.2009 kl.11:08

MAREEN !! du må begynne igjen ;- ))

jeg er innom blogge din nesten hver dag i håp om du begynner igjeen ! ;- )))

.

29.nov.2009 kl.12:54

begynn og blogg igjen ! seriøst, du har så driiit bra blog, beste jeg har sett ! :o

<3Nora

29.nov.2009 kl.17:32

bra at du på en måte sier ifra, men jeg syns du burde begynne å blogge igjen!! du var jo så utroooolig flink! :) jeg leste bloggen din hver dag, og jeg blei utrolig lei meg når du slutta! håper du begynner fort igjen! :D fordi du hadde seriøst den BESTE bloggen! ;)

to a'er to n'er og tre e'er

03.des.2009 kl.20:15

Håper du begynner, for du er en utrolig god blogger !

<3HeLLeDa

06.des.2009 kl.19:48

Maren! Savner å lese bloggen din! :(
MAREN :(

Nå må du begynne å blogge snart..

11.des.2009 kl.10:43

hahah, du ble hårets fjortis. dessuten ser det ut som du har anorexia, stakkars deg som ikke har pupper!

to a'er to n'er og tre e'er

12.des.2009 kl.10:56

> herregud du som kommenterer du er TRAGISK ! Maren er drit pen , faktisk en av de peneste jeg vet om . Hørers ut som om du er sjalu . Og det er enda tragiskere og slege dritt til folk og være anonym !

Helle :)<3

14.des.2009 kl.16:51

Enig med Anne! Maren er DRITPEN!

m a r e n

15.des.2009 kl.23:24

ser det ut som jeg kan noe for at jeg er tynn? nei, jeg kan faktisk ikke det. har faen ikke lyst til å se ut sånn som jeg gjør. jeg vill jo har mer flesk på kroppen enn det jeg har, men uansett hvor mye jeg spiser så legger jeg ikke på meg. så faktisk kan jeg ikke noe for det. og at jeg ikke har pupper, neivell? jeg har pupper, men nei jeg har ikke store. ikke alle har store pupper, og jeg er en av dem som ikke har. men anyway, om jeg har store pupper eller ikke, det er ikke det som betyr noe akkurat.

og, HAHA jeg ble kåret til årets fjortis, bryr jeg meg? nei faktisk ikke, jeg visste jeg kom til å få den prisen, det sier seg jo selv, jeg har vært jævla fjortis, er nok litt fjortis enda. men jeg har forandret meg veldig! og det er bare siden jeg vil det selv, ikke siden andre ville at jeg skulle det.

grunnen til at jeg svarte så masse på det om at jeg var tynn er at jeg blir bare så utrolig irritert når folk sier det, siden jeg kan ikke noe for det. det er akkurat som om du er utrolig overvektig, men kan ikke noe for det. så er det akkurat som om jeg skal si til deg: HAHA, du er så jæævla feit!! ser ut som om du har spist en flodhest elns!!

det hadde ikke vært så veldig hyggelig å høre akkurat?

og tenk over hva du svarer nå, kan finne ip-adressen fort liksom :-)

Helenekk

19.des.2009 kl.23:55

Ikke bry deg Maren, du er fin som du er :- )

tapere som er anonyme ! :- o

Andrine

27.des.2009 kl.11:33

fin du er:)

ha en kul dag;P

<3Nora

29.des.2009 kl.14:10

begynne å blogge igjen nå snart, eller? :)

lisaa

04.jan.2010 kl.23:49

søt blogg!

Skriv en ny kommentar

hits