forsiden maren myrene videoene spørsmål

maren myrene

kan vel starte med at jeg heter maren myrene, et navn jeg er utrolig lei av. grunnen er at jeg syntes ikke jeg passer til det. jeg har utrolig lyst på et kallenavn, men det er ikke noe man bare kan finne på liksom, så plutselig skal alle kalle deg det. skulle egentlig ønske jeg hadde hatt to navn, jeg husker for lenge siden lurte jeg læreren min med at jeg hette Maren Sofie, hun trodde på det og kaldte meg for det i et år eller noe. MEN jeg er født den 3. juli 1995. det vil si, akkurat nå er jeg 14.år. jeg bor i en liten(?), okei kanskje ikke så liten by som heter Kristiansand.
moren og faren min er skildt, noe de har vært helt siden jeg var 6. år gammel, så jeg er vandt til det for og si det på den måten. jeg bor dermed annenhver uke hos mamma og pappa. det er derfor jeg ikke videoblogger så ofte, siden det er bare dataen hos mamma jeg kan videoblogge med, siden dataen hos pappa er helt klikka..

på fritiden min liker jeg og danse, har ikke gått på dansing så veldig lenge, et år eller noe. men jeg liker det veldig godt, danser hihop, if you did'nt know. men det jeg gjør mest er vel og være med venner, og sitte på dataen, noe jeg gjør ALT for mye. MEN nå orker jeg ikke skrive så sykt masse mere, så hvist du lurer på noe mer, er det bare og kommentere under her og spørre : )
marenddfdgf

4 kommentarer

puselusekose

26.aug.2009 kl.20:12

Besøk årets fjortizzblogg her: www.puselusekose.blogg.no

Helene

26.aug.2009 kl.20:31

fin blogg maren

Camilla<3

05.sep.2009 kl.23:00

Skambra blogg! Synes du er penere enn Voe/emilie jeg :-D

Solfrid'

26.sep.2009 kl.22:04

jeg har også bursdag 3 juli ;D
fin blogg forresten :))

Skriv en ny kommentar

<3 maren

<3 maren

14, Kristiansand

enjoi & coment !

Norske blogger ......................

Kategorier

Arkiv

hits